TV og bredbånd

NextGenTel er selskapets leverandør av Internett og TV.

Overføring av tjenester ved ut/innflytting
Se kontaktinformasjon til NextGenTel for borettslagskunder nedenfor.

  • Utflytting
    NextGenTel anbefale​r​ ​at beboere som flytter ut ta​r​ kontakt med dem 4-6 uker før utflytting for å gi beskjed om utflytting, og eventuelt si opp tilleggstjenester. Siden ​det er oppsigelsestid på tilleggstjenester som raskere nett og TV-pakker, legges oppsigelsene alltid inn med varighet ut påfølgende måned. 
     
  • Innflytting
    Nye beboere som flytter inn må ta kontakt med NextGenTel minimum to uker før innflytting. Da vil det være god tid for å overføre linjene slik at man ikke opplever brudd på tjenesten. NextGenTel kan kun gjennomføre overføringer dersom det eksisterende abonnementet er under oppsigelse. Om oppsigelsestiden er passert på eksisterende abonnement, må det sendes nytt utstyr til innflytter og da tar det gjerne 3-5 virkedager ekstra enn det ellers ville gjort. Da må også tidligere beboer returnere det gamle utstyret til ​NextGenTel.
    Om det ikke er meldt oppsigelse på eksisterende abonnement når innflytter tar kontakt, vil en egen avdeling hos NextGenTel kontakte eksisterende beboer for å høre om de vil avslutte abonnementet. 

Internett
Hastighet 1000/1000 Mbps er inkludert i felleskostnadene du betaler hver måned. Hvis du ønsker raskere Internett kan dette bestilles via Kundeservice. Ruter av typen Inteno skal følge leiligheten ved salg.

TV-pakker
TV inngår ikke i felleskostnadene, og er et valgfritt tillegg som beboere kan bestille selv. TV-pakker og leie av dekoder faktureres den enkelte beboer. Dette må beboer selv avbestille ved salg av leiligheten.

Dersom du har TV-dekoder og skal selge bør du forhøre deg med ny eier om de ønsker TV-pakker. Hvis ikke skal dekoder returneres til NextGenTel. 

Kundeservice
NextGenTels Kundeservice kan nås på 21 49 55 89, eller via chat på www.nextgentel.no (krever innlogging). Dette telefonnummeret er forbeholdt borettslagskunder, og gir deg prioritet i køen hos kundeservice.

Åpningstider på telefon er:

Mandag - Fredag: 10 - 21
Lørdag: 10 - 18