Rørlegger og elektriker

Rørlegger

Eier(e) av leiligheten har selv ansvar for røropplegg inne i egen leilighet.

Boligaksjeselskapet har et godt samarbeid med Christiania Rørleggerbedrift (Avd. Øst) for større arbeider, og har en rabattordning hos dem. Ved å henvise til avtalen med aksjelaget får beboere 10 % rabatt på serviceoppdrag. Ved større jobber vil rabatten variere etter hva slags jobb det er og type utstyr som leveres.

Christiania Rørleggerbedrift kan nås på 22 16 16 16 eller post@crb.no. De har også en døgnåpen vakttelefon 954 63 666 hvis det skjer noe utenom vanlige åpningstider. Styrets kontaktperson er Espen Engebretsen.

For mindre arbeider er det også mulig å kontakte Daniel Knudsen, Knudsen Rør AS. Daniel Knudsen kan nås på 926 39 578.

Elektriker

Eier(e) av leiligheten har selv ansvar for det elektriske anlegget i egen leilighet, fra sikringsskap til stikkontakter og lysbrytere. Styret mottar veldig gjerne tilbakemeldinger om erfaringer med bruk av dette firmaene til oppdrag i leilighetene. For å lese anmeldelser fra tidligere kunder, trykk på lenken under for å gå direkte til Mittanbud.no;

Rabattene vi får gjelder også for beboere så fremt man refererer til avtalen med Ringgatens Byggeselskap II AS når man tar kontakt. Avtalen gir gode rabatter både på timepris og på materialer.