Nøkler og skilt

Postkasseskilt

Postkasseskilt må bestilles av beboerne. Det finnes to alternativer for bestilling. Begge firmaer har registert hvilke type skilt vi bruker slik at du kan referere til selskapets navn for å få riktig skilt.

  • Bestilling på nett med levering i posten
    Bestill hos Skiltservice. Skiltene koster kr 175,- inkl. frakt. Vi bruker standard postkasseskilt og du kan føre inn boligselskapets navn i bestillingsskjemaet. 
     
  • Bestilling på e-post og hent selv
    Edberg AS som holder til ved siden av Fresh Fitness lager postkasseskilt. Disse koster kr 150,- hvis du henter dem i butikkens (noe begrensede) åpningstider. Henting på lørdager kan gjøres etter avtale. Spør om det lar seg gjøre når du sender e-post. Bestilling kan sendes til post@edbergs.no

Postkasseskiltene skal være hvite med sort skrift, og postkassene våre bruker standardformat 58x94mm.

Skiltene skal ha store bokstaver. På skiltet er det plass til 5 linjer med 17 tegn i hver linje.


Ringeklokkeskilt

Nye navnelapper til ringeklokke/dørtelefon monteres av vaktmester eller styret. Ta kontakt med styret for å ordne dette. Det er ikke tillat med klistrelapper, overskrivinger eller annet på ringeklokkene eller postkassene. Dette vil bli fjernet uten varsel.

Nøkler

Du skal ha fått utlevert tre sett med nøkler fra forrige eier, med mindre noe annet har blitt avtalt. Det skal være en nøkkel som går til ytterdør i oppgangen, kjeller, loft og avfallsbod i bakgården. Dette er en systemnøkkel som det ikke er tillatt å kopiere selv. Nøklene skal være merket med LM1 og 2066, og K1-K10 (avhengig av oppgang). Nøkler som ikke har denne merkingen er ”falske”, og vanligvis av et dårligere materiale enn originalen. Vi ber om at slike ikke brukes, da de kan føre til at låsene kiler seg. Styret har ekstranøkler til salgs, for kr 300 pr stk.

Lenke for å betale for ekstranøkler.

I tillegg skal du ha fått to ulike nøkler til egen inngangsdør, og en nøkkel til postkassen. Disse nøklene kan kopieres av beboer, og selskapet har heller ikke kopier av disse. Du skal også ha fått en nøkkel til strømskap i kjeller hvor strømmåler til hver enkelt leilighet er montert.

Borettslaget har avtale med OBOS digital nøkkel- Unloc.