Boder

Alle leiligheter har tilhørende boder. De fleste har to boder med noen få unntak i Dælenenggata 11 D. Leilighetene som har utført loftsutbygging har en bod. Forrige eier skal ha tømt boder før overtakelse. Hver bod er merket med et aluminiumsskilt med leilighetsnummer. Ta kontakt med styret om du er usikker på hvilken bod som er din. 

Strøm i kjellerboden

Om du ønsker strømuttak i kjellerboden din, må du varsle styret ved å sende en e-post. Styret har utarbeidet en avtale med vilkår for bruk og installering. Primært er strømuttak tenkt til bruk av kjøleskap og/eller fryseboks/fryseskap. Lading av mindre elektriske apparater kan utføres under tilsyn. Grunnet brannfare skal ikke strømuttak benyttes til å lade batterier til elsykler, elsparkesykler og lignende. Det er også forbudt med bruk av skjøteledninger til langvarig bruk.

Det er et krav fra styret at man bruker fastprisavtalen som styret har avtalt med den ene av våre elektrikere, Rett Elektro. De vil installere stikkontakt og koble den til egen strømmåler i kjelleren. Elektrikeren har utarbeidet en fastpris for installasjonsarbeidet. Kontaktinformasjon finner du her. Når arbeidet er utført sender du kopi av samsvarserklæringen fra elektrikeren.

Det vil kun være mulig å få installert strømuttak i kjellerboder.